Spaghetti Carbonara
Det er nemt nok, men man skal lige være lidt varsom med æggemassen.
Man skal virkelig røre, og våge over den, for at den ikke bliver til røræg. Den skal stadig være flydende, når man tager den af.
Ingredienser
- 300 gram bacon i skiver
- 500 gram spaghetti
- 4 stk. pasteuriserede æg
- 12 spsk. fløde
- 10 tsk. revet parmesan
- salt & peber
- persille
Opskrift
- Start med at koge spaghettien (den skal være kogt og klar, når man går igang med æggesovsen)
- Steg bacon sprødt og bræk det i mindre stykker efter stegning
- Pisk æg, fløde, parmesanost, salt og peber sammen
- Kom æggemassen i en gryde, og rør konstant godt rundt under forsigtig opvarmning
- Tag æggemassen af varmen straks når den tykner (den skal være flydende, ikke røræg!)
- Vend bacon og spaghetti i æggemassen
- Server med det samme, med hakket persille på toppen, og lidt ekstra parmesan