Frøsnappere
Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor.
Ingredienser
(16 stk.)
- det du skal bruge til grunddej til wienerbrød
- 150 gram blødt smør
- 100 gram rørsukker
- 1 æg
- Birkes til pynt
Opskrift
- Tilbered først dejen som beskrevet i grunddej til wienerbrød, dernæst
- Rør smør og sukker sammen til remonce
- Rul dejen ud til et 30x40 rektangel
- Fordel remoncen på 2/3 af dejen
- Fold dejen sammen i 3 lag, så dejstykket uden remonce foldes ind først
- Skær dejen ud i 16 stykker af 2 cm.
- Træk lidt i hvert stykke og drej enderne som en spiral
- Lad dem hæve på bageplade med bagepapir, tildækket og lunt, ca. 15 min.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Pensl med sammenpisket æg
- Drys med birkes
- Bages i 10-12 min. til de er gyldne