Frøsnappere

Frøsnappere
Frøsnappere

Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor.

Ingredienser

(16 stk.)

  • det du skal bruge til grunddej til wienerbrød
  • 150 gram blødt smør
  • 100 gram rørsukker
  • 1 æg
  • Birkes til pynt

Opskrift

  1. Tilbered først dejen som beskrevet i grunddej til wienerbrød, dernæst
  2. Rør smør og sukker sammen til remonce
  3. Rul dejen ud til et 30x40 rektangel
  4. Fordel remoncen på 23 af dejen
  5. Fold dejen sammen i 3 lag, så dejstykket uden remonce foldes ind først
  6. Skær dejen ud i 16 stykker af 2 cm.
  7. Træk lidt i hvert stykke og drej enderne som en spiral
  8. Lad dem hæve på bageplade med bagepapir, tildækket og lunt, ca. 15 min.
  9. Tænd ovnen på 175 grader varmluft
  10. Pensl med sammenpisket æg
  11. Drys med birkes
  12. Bages i 10-12 min. til de er gyldne