Indbagt pizza med kødsovs og feta
Ingredienser
Dej
- 25 gram gær
- 2,5 dl. vand
- lidt olie & salt
- 350 gram hvedemel
Fyld
- 300-400 gram hakket oksekød
- 2 fed presset hvidløg
- 2 tsk oregano
- 1 ds koncentreret tomatpuré
- 1 ds flåede, hakkede tomater
- 50 gram fetaost
- 50 gram mozarellaost
- 1 æg (til pensling)
Opskrift
Start med at tænde ovnen.
Dej / Bund
- Rør gær ud i vand
- Tilsæt resten af dejens ingredienser
- Ælt dejen
Fyld
- Svits kødet i lidt olie
- Tilsæt hvidløg, oregano, tomatkoncentrat og flåede tomater
- Kog saucen 10 minutter uden låg
- Vend feta og mozarella i kødsovsen
Samle og bage
- Del dejen i 2 lige store stykker
- Rul begge stykker fladt ud som cirkler
- Læg den ene cirkel på en bageplade med bagepapir
- Fordel fyldet over, men lad lidt kant være frit
- Pensl kanten med æg
- Læg den anden cirkel over, og saml kanten godt hele vejen rundt
- Pensl pizzaen ovenpå med æg
- Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter