Kaffekage
En chokoladekage. Med kaffe. What’s not to like?
Ingredienser
Dej
- 3 æg
- 225 gram sukker
- 225 gram margarine
- 225 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 spsk kakao
- 1,5 dl stærk kaffe
Topping
- 100 gram kokosmel
- 1 spsk vaniliesukker
- 80 gram smeltet margarine
- 1,5 spsk kakao
- 150 gram flormelis
- 0,5 dl stærk kaffe
Opskrift
Dej
- Æg og sukker piskes godt
- Tilsæt den smeltede margarine
- Til sidst kommes mel, kakao og bagepulver i sammen med kaffen
- Dejen hældes i en smurt form
- Bages i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader
Topping
- Rær alle ingredienserne sammen i en gryde over svag varme
- Når kagen er halvkold smøres pynten på
Når kagen er halvkold smøres topping på