Kaffekage

Kaffekage
Kaffekage

En chokoladekage. Med kaffe. What’s not to like?

Ingredienser

Dej

  • 3 æg
  • 225 gram sukker
  • 225 gram margarine
  • 225 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk kakao
  • 1,5 dl stærk kaffe

Topping

  • 100 gram kokosmel
  • 1 spsk vaniliesukker
  • 80 gram smeltet margarine
  • 1,5 spsk kakao
  • 150 gram flormelis
  • 0,5 dl stærk kaffe

Opskrift

Dej

  1. Æg og sukker piskes godt
  2. Tilsæt den smeltede margarine
  3. Til sidst kommes mel, kakao og bagepulver i sammen med kaffen
  4. Dejen hældes i en smurt form
  5. Bages i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader

Topping

  1. Rær alle ingredienserne sammen i en gryde over svag varme
  2. Når kagen er halvkold smøres pynten på

Når kagen er halvkold smøres topping på