Koteletter i fad

Koteletter i fad
Koteletter i fad
Koteletter i fad - trin 1
Koteletter i fad - trin 1
Koteletter i fad - trin 2
Koteletter i fad - trin 2
Koteletter i fad - trin 3
Koteletter i fad - trin 3

Denne ret er supernem, men sørg for at komme i gang i god tid, da det skal stå i ovnen i en times tid.

Ingredienser

  • 4-5 svinekoteletter
  • Bacon i skiver
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 gram champignon
  • 1 ds. flåede tomater
  • 5 dl. fløde
  • 1 spsk. sød paprika
  • 1 tsk. røget paprika
  • 2 tsk. timian
  • Bouillonterning
  • Salt og peber
  • Ris

Opskrift

  1. Tænd for ovnen på 180 grader varmluft
  2. Steg bacon sprødt, tag af varmen og bræk ud i små stykker
  3. Skær løget i grove skiver
  4. Rens og snit champignon i grove stykker
  5. Svits koteletterne på en pande i lidt margarine (de skal bare lige brunes på begge sider)
  6. Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad
  7. Svits løgene, hvidløg og champignon kortvarigt, til løg klares
  8. Tilsæt krydderier og sørg for paprika brænder lidt af
  9. Tilsæt fløde, tomater og bouillonterning, og lad saucen koge i 4-5min.
  10. Bland den stegte bacon i stykker i saucen
  11. Fordel saucen over koteletterne
  12. Stil i ovnen i 20 minutter
  13. Sæt risene over og koge