Koteletter i fad

Koteletter i fad
Koteletter i fad
Koteletter i fad - trin 1
Koteletter i fad - trin 1
Koteletter i fad - trin 2
Koteletter i fad - trin 2
Koteletter i fad - trin 3
Koteletter i fad - trin 3

Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 1-2 løg
  • 250 gram champignon
  • 2 ds. flåede tomater
  • 4 dl. fløde
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Bacon i skiver
  • Ris

Opskrift

  1. Tænd for ovnen på 200 grader
  2. Skær løget i grove skiver
  3. Svits koteletterne på en pande i lidt margarine (de skal bare lige brunes på begge sider)
  4. Svits kortvarigt løgene med
  5. Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
  6. Rens og snit champignon i grove stykker
  7. Fordel champignon over koteletterne
  8. Krydr godt med salt, peber og paprika
  9. Hæld tomater og fløde over
  10. Stil i ovnen i 12 time
  11. Tag nu ud og læg baconskiver over
  12. Stil i ovnen 12 time mere
  13. Sæt risene over og koge