Ingredienser
- Ris
- 300 gram kyllingefilet
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. revet ingefær
- 2 tsk karry
- 150 gram gulerødder
- 100 gram squash
- 200 gram broccoli
- 1 ds. kokosmælk
- 2 dl. grøntsagsbouillon
- maizena til jævning
- salt og peber
Opskrift
- Sæt risen over og koge
- Skær kyllingen i smalle strimler
- Skær gulerødder i smalle, korte stave
- Skær squash i mindre stykker
- Vask og del broccoli i små buketter
- Hak ingefær og hvidløg fint og svits i olie i en wok
- Brænd nu karryen af sammen med hvidløg og ingefær
- Svits kyllingestrimler med
- Tilsæt gulerødder og broccoli og steg med et par minutter
- Hæld kokosmælk og bouillon ved og kog i 8-10 minutter
- Tilsæt squashstykkerne de sidste 2 minutter
- Smag til med salt og peber og jævn retten