Mexicansk Chorizogryde

Mexicansk Chorizogryde
Mexicansk Chorizogryde

Nemt og hurtigt at lave. Smager skønt.

Chorizopølsen giver en stærkt krydret ret, uden at retten som sådan er stærk. Er du til det stærke, så brug den stærke tacosovs. Hvis ikke, så brug den milde.

Ingredienser

  • Ris
  • 400 gram hakket oksekød
  • 100 gram chorizogryde
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 2 dl. tacosovs
  • 1 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber

Opskrift

  1. Kog risene
  2. Hak løget i tern
  3. Skær squash i tern
  4. Skær chorizopølsen i små tern
  5. Svits løg, squash og pølse i olien i en gryde
  6. Svits oksekødet med til det har skiftet farve
  7. Tilsæt tacosovs, bouillon og oregano
  8. Kog 4-5 minutter uden låg
  9. Smag til med salt og peber