Pasta med spinat, chili og bacon

Pasta med spinat, chili og bacon
Pasta med spinat, chili og bacon

Ingredienser

  • 400 gram pastaskruer
  • 200 gram bacon
  • 2 løg
  • 1 frisk rød chili (eller sambal oelek)
  • 300 gram frisk spinat
  • 1,5 dl. madfløde
  • 25 gram parmesan
  • salt og peber

Opskrift

  1. Kog pastaen
  2. Steg bacon sprødt i små stykker
  3. Pil og hak løgene fint
  4. Halvér, rens og hak chili
  5. Skyl og hak spinat
  6. Opvarm en dyb pande med olie
  7. Steg løg ca. 2 min.
  8. Vend chili og spinat i, steg videre 3-4 min.
  9. Vend den stegte bacon i, sammen med fløden
  10. Skru op for varmen, så fløden koger lidt ind
  11. Vend pasta sammen med spinatblanding
  12. Smag til med salt og peber

Server med revet parmesan