Pastaret med svampe

Pastaret med svampe
Pastaret med svampe

Ingredienser

  • 250 gram champignon
  • 1 løg
  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl. bouillon eller vand
  • 2,5 dl. madfløde
  • 400 gram pasta, f.eks. skruer
  • 8 skiver bacon
  • 1 bundt persille

Opskrift

  1. Kog pastaen
  2. Steg bacon sprødt
  3. Rens svampe og skær i skiver
  4. Pil og hak løg
  5. Smelt smør og olie på panden
  6. Svits løget heri
  7. Tilsæt svampe og lad stege med i 6-7 min
  8. Hæld derefter bouillon på panden og lad koge ind nogle minutter
  9. Tilsæt fløde og kog ind til sovsen tykner
  10. Hæld vandet fra pastaen og vend pastaen på panden
  11. Vend den hakkede persille i og smuldr den sprøde bacon over