Pebernødder

Pebernødder
Pebernødder

Ret nemme at bage, også for børn, og smager bare meget bedre end de industribagte. Dem her kan man rent faktisk smage peberet i.

Ingredienser

(250 stk.)

  • 250 gram smør
  • 250 gram sukker
  • 1 dl. piskefløde
  • 500 gram hvedemel
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. hvid peber
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron

Opskrift

Tænd for ovnen på 200 grader

Dej

  1. Pisk smør og sukker med elpisker til ensartet, cremet masse
  2. Tilsæt fløde og pisk ved laveste hastighed
  3. Bland mel med krydderier, bagepulver og natron
  4. Rør i dejen, til den er nogenlunde fast
  5. Ælt sammen med hænderne

Bagning

  1. Del dejen i mindre stykker og tril til pølser på tykkelse med en lillefinger
  2. Skær dejen i små stykker på ca. 1 cm.
  3. Tryk dem let flade i toppen eller tril dem til runde kugler
  4. Sæt på bagepladen med bagepapir
  5. Bages i ca. 10 min.
  6. Lad afkøle