Pebernødder
Ret nemme at bage, også for børn, og smager bare så meget bedre end de industribagte. Dem her kan man rent faktisk smage peberet i.
Ingredienser
(250 stk.)
- 250 gram smør
- 250 gram sukker
- 1 dl. piskefløde
- 500 gram hvedemel
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. hvid peber
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
Opskrift
Tænd for ovnen på 200 grader
Dej
- Pisk smør og sukker med elpisker til ensartet, cremet masse
- Tilsæt fløde og pisk ved laveste hastighed
- Bland mel med krydderier, bagepulver og natron
- Rør i dejen, til den er nogenlunde fast
- Ælt sammen med hænderne
Bagning
- Del dejen i mindre stykker og tril til pølser på tykkelse med en lillefinger
- Skær dejen i små stykker på ca. 1 cm.
- Tryk dem let flade i toppen eller tril dem til runde kugler
- Sæt på bagepladen med bagepapir
- Bages i ca. 10 min.
- Lad afkøle