Pizza med kartofler og bacon
Lav dejen ud fra opskriften på pizzadej.
Ingredienser
Toppings
- tomatsovs
- skrællede, rå kartofler (tyndt skåret)
- 2 pk bacon i skiver
- revet mozarella
- frist mozarella
- hvidløg + olie
- rosmarin, lidt oregano
- ruccola
Opskrift
Tænd ovnen og lav pizzadejen.
Toppings
- Steg først bacon lidt (ikke helt), så pizzaen ikke svømmer i fedt
- Bland olie med presset hvidløg
- Skær kartofler i tynde skiver
Samle og bage
- Fordel tomatsovs over hele bunden
- Drys revet mozalla over
- Læg kartofler ovenpå
- Dernæst den forstegte bacon
- Dryp hvidløgsolie på
- Top med den friske mozarella
- Drys krydderier på
- Bages ved 225 grader varmluft, nederst i ovn til den er gylden
- Server med frisk ruccola