Pizza med kartofler og bacon

Pizza med kartofler og bacon
Pizza med kartofler og bacon

Lav dejen ud fra opskriften på pizzadej.

Ingredienser

Toppings

  • tomatsovs
  • skrællede, rå kartofler (tyndt skåret)
  • 2 pk bacon i skiver
  • revet mozarella
  • frist mozarella
  • hvidløg + olie
  • rosmarin, lidt oregano
  • ruccola

Opskrift

Tænd ovnen og lav pizzadejen.

Toppings

  1. Steg først bacon lidt (ikke helt), så pizzaen ikke svømmer i fedt
  2. Bland olie med presset hvidløg
  3. Skær kartofler i tynde skiver

Samle og bage

  1. Fordel tomatsovs over hele bunden
  2. Drys revet mozalla over
  3. Læg kartofler ovenpå
  4. Dernæst den forstegte bacon
  5. Dryp hvidløgsolie på
  6. Top med den friske mozarella
  7. Drys krydderier på
  8. Bages ved 225 grader varmluft, nederst i ovn til den er gylden
  9. Server med frisk ruccola