Ricottapandekager
Har du ingen ricotta, men derimod ligger inde med kærnemælk, så kan du prøve de amerikanske pandekager.
Prøv også de almindelige pandekager.
Ingredienser
(15-20 stk.)
- 200 gram hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 spsk. sukker
- 1/4 tsk. salt
- 2 dl. mælk
- 200 gram ricotta
- 3 store æg (delt i blommer og hvider)
- 2 spsk. smeltet smør
- 1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Tilbehør: Ahornsirup, evt. friske bær
Opskrift
- Bland mel, bagepulver, sukker og salt godt sammen
- Rør mælk med ricotta, æggeblommer, smeltet smør og citronskal til en ensartet masse
- Rør melblandingen i, og rør til dejen er akkurat blandet
- Pisk æggehviderne stive og vend i dejen
- Steg pandekagerne i smør
- Server med sirup